Количката е празна


За нас

Съни грийн предлага здравословна, направена от качествени продукти, приготвена с любов и внимание към дребните детайли храна. Нашите клиенти ценят вкусната и полезна храна, но нямат времето и възможността да я приготвят сами.

В храните произведени от "Съни грийн" са вложени само натурални продукти. Внимателно е правен подбор на доставчиците и на суровините.

Водата с която се приготвя храната при нас е филтрирана и пречистена със системата АК900 Aqua Charger на водещия канадски производител "Heaven Fresh" https://www.heavenfresh.ca/index.php/products/aquacharger-ak-900-water-ionizer-purification-system. Ние използваме тази система не само за водата която добавяме - независимо дали в смутита, сокове, супи или манджи. С пречистена и йонизирана вода измиваме и накисваме всички съставки на храната преди да бъде приготвена - зеленчуци, плодове, семена, ядки... Вашето кафе или чай поръчани при нас също се правят с тази "жива" вода.

Маслата които използваме са предимно студенопресовани олиа от маслини (зехтин), лен, сусам, тиквени семки и орехи - за суровите "raw" изделия и най-често гхи (пречистено краве масло) за вегетарианската (vegetarian) продукция.

Нашите храни са основно с продукти от растителен произход. Все пак в някои от артикулите присъстват животински съставки - гхи (пречистено краве масло), мед. Обозначили сме продуктите в които има продукти от животински произход като "vegetarian" (вегетариански). Тези, които са 100% от растителен произход, но имат термична обработка са обозначени като "vegan" (вегански). Обозначените като "raw" (сурови) храни са със съставки тип веган, но без термична обработка или с такава до 40 ºC.

Нашата цел е да произвеждаме храна с високо качество и превъзходен вкус. Заповядайте, опитайте и преценете сами!